ADE 2023

ADE 2023: Achter de Schermen met Filmpraktijken

Amsterdam Dance Event (ADE) is het jaarlijkse hoogtepunt van de wereldwijde elektronische muziekindustrie. Clubs en locaties overal in de stad worden overspoeld door beats, lichten en een gemeenschap die de liefde voor muziek deelt.

Dit jaar duik ik opnieuw in dit muzikale spektakel met “Filmpraktijken”, waarbij ik de puls van ADE door mijn camera lens voel en vastleg.

Vrijdag: Glitterbox in Het Sieraad

Glitterbox is niet zomaar een evenement; het is een viering van diversiteit en expressie. Met een sterke focus op de LGBTQ+-gemeenschap, moedigt Glitterbox iedereen aan om volledig zichzelf te zijn, ongeacht wie je bent of van wie je houdt. Het is een plaats waar disco, house en soul samenkomen in een explosie van kleur, vreugde en acceptatie.
De sfeer die Glitterbox creëert, is er een van ongeremde vreugde en gemeenschapszin. Wanneer je de zaal van Het Sieraad binnenstapt, wordt je meteen meegevoerd op een golf van positieve energie, waar de beats van de muziek samenvloeien met het hart van elke aanwezige. De line-up met Young Pulse, Todd Terry en Melvo Baptiste verzekert dat deze avond niets minder dan episch zal zijn. De draaitafels zullen gloeien, de lichten zullen flikkeren, en het publiek zal dansen in een viering van muziek, identiteit en liefde.

Zaterdag: Defected in de Hemkade

Defected, als een toonaangevend label in de housemuziekwereld, heeft zijn stempel gedrukt op de scene. Hun feesten brengen altijd een sfeer van puur enthousiasme en een ongeëvenaarde muzikale kwaliteit. Wanneer de bas begint te dreunen in de Hemkade, weet je dat je deel uitmaakt van iets speciaals.

De line-up van dit jaar belooft iets buitengewoons. Namen als Low Steppa, Paige Tomlinson, Rio Tashan en Dennis Quin staan klaar om het publiek mee te nemen op een sonische reis. Of je nu een langdurige fan bent van deze artiesten of voor het eerst kennismaakt met hun geluid, de avond bij Defected staat garant voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.


Add an overline

Van de Brugklas tot Backstage: Mijn Reis met Maik

Al sinds de brugklas deel ik herinneringen met Maik. Onze vriendschap, ontstaan tussen de schoolboeken, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een professionele samenwerking in de wereld van feesten en festivals. Maik, met zijn indrukwekkende achtergrond van meer dan 10 jaar internationale ervaring in de branche, heeft mij de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Samen hebben we acht gedenkwaardige feesten en festivals bijgewoond. Elk evenement was een unieke ervaring op zich, en ik ben Maik dankbaar voor de kennis, inzichten en onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld.
Met de verwachtingen hoog gespannen voor ADE 2023, kijk ik ernaar uit om de essentie van deze evenementen vast te leggen. En voor iedereen die deelneemt aan ADE, houd je ogen open – wie weet vang ik je wel in een van onze shots! Tot op de dansvloer!

Volg mij op social media

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *