Logo van filmpraktijken

Bruiloft van Pieter en merinde

Een Onvergetelijke Bruiloft in Beeld: Filmpraktijken Legt de Dag van Pieter en Merinde Vast

Het leven zit vol momenten die de moeite waard zijn om te vieren, en als bruiloftsvideograaf bij Filmpraktijken heb ik het geluk om deel uit te maken van een van de meest significante momenten in iemands leven. Op 23 juni 2023 kreeg ik de eer om de bruiloft van Pieter en Merinde te filmen, een dag gevuld met liefde, vreugde en een aantal verrassende wendingen.

Foto genomen door Peter Kos van Dejavu reportage. Meer foto’s op zijn website te bewonderen

De Ochtend: Het Klaarmaken
Ik had Gert-Jan ingehuurd als second shooter om samen met mij de bruiloft van Pieter en Merinde te filmen. We begonnen de dag om 09:30 uur bij Pieter thuis. Terwijl de mannen hun laatste knopen vastmaakten en hun das strak trokken, legden we elk detail vast. Het belang van deze ochtendmomenten kan niet worden onderschat; ze vormen de bouwstenen van de grote dag. In deze intieme sfeer gaven onze videografie-skills de mogelijkheid om de spanning en de vreugde in de lucht te vangen.
Van Zeist naar Driebergen
Vervolgens verplaatsten we ons naar Merinde thuis in Zeist. Hier werden de dames gefilmd tijdens hun voorbereidingen. De make-up, de jurk, het moment waarop Merinde haar sluier op deed, alles werd vastgelegd voor hun bruiloftsvideo. Merinde’s vader moest buiten even wachten omdat de bruid nog niet helemaal klaar was. Dit werd een mooi, emotioneel moment toen hij uiteindelijk zijn dochter zag. Bij Filmpraktijken leggen we niet alleen de gebeurtenissen vast maar ook de emoties en de details die vaak over het hoofd worden gezien.
Foto van het bruidspaar
De First Look in het Park
We verplaatsten ons naar een park in Driebergen voor de ‘first look’. Hier kwam een humoristische twist; een vriend van Pieter was verkleed in een bruidsjurk en stond achter hem. Het was een hilarisch moment, dat prachtig werd vastgelegd door onze camera’s. Na de grap maakte de echte bruid haar grootse entree. Gert-Jan bleef filmen met de camera, terwijl ik met de drone enkele adembenemende luchtopnamen maakte.

De Ceremonie en Feestlocatie

De ceremonie vond plaats in “De Mof” in Driebergen. Het was een prachtige buitenlocatie, omgeven door natuur en perfect gedecoreerd. Als bruiloftsvideograaf kan ik zeggen dat het een van de meest sfeervolle locaties was waar ik ooit heb gefilmd. De Ford Mustang waarin het paar aankwam, maakte het plaatje compleet. Het publiek stond in een lange rij aan beide kanten om het bruidspaar te verwelkomen.
Eten, Ontspannen en Dansen
Na het aansnijden van de taart en wat ontspannen momenten, namen Gert-Jan en ik de tijd om prachtige sfeerbeelden van de locatie te maken. Terwijl de gasten genoten van het eten, maakten we al enkele shots van de feestlocatie. De openingsdans begon iets na 9 uur, en dat werd het moment waarop iedereen echt loskwam. De vloer was gevuld met dansende mensen, en onze camera’s waren er om elk geweldig moment vast te leggen.
Slotwoord

De bruiloft van Pieter en Merinde was een dag vol momenten die er echt toe deden, en ik ben blij dat ik als de videograaf achter Filmpraktijken die momenten mocht vastleggen. Van de vroege ochtend tot de laatste dans was het een eer om deze bruiloft van begin tot eind te filmen.

Als eigenaar van Filmpraktijken weet ik hoe belangrijk het is om die momenten op een onopvallende manier vast te leggen. Ik ben er om het beeld en geluid van uw dag te vangen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: elkaar en de liefde die u deelt.

Zoekt u voor uw eigen bruiloft een videograaf die oog heeft voor detail en streeft naar authenticiteit? Neem dan contact op met Filmpraktijken. Ik ben er om uw dag onvergetelijk te maken, één frame tegelijk.

Voor meer informatie of om een gesprek in te plannen, voel je vrij om contact met me op te nemen. Laten we samenwerken om uw bruiloft net zo onvergetelijk te maken als die van Pieter en Merinde.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *