glitterbox

ADE 2023 Recap

ADE Hemkade
Photography by: Jack Kimber Photography Ltd (www.jackkimberphotography.co.uk)

Mijn ADE Avontuur: Glitterbox, Defected en Onvergetelijke Herinneringen

Afgelopen weekend beleefde ik een buitengewone tijd tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Vrijdag bracht me naar “Het Sierraad” in Amsterdam, een locatie die een interessante historische achtergrond heeft. Maar voordat ik daar meer over vertel, wil ik je graag meenemen in mijn ADE-ervaring.
“Het Sierraad” is meer dan slechts een plek; het is een historisch pand dat vroeger dienst deed als een diamantslijperij. Vandaag de dag schittert het op een andere manier, als een epicentrum van elektronische muziek en dans tijdens ADE. Deze avond was ik er om te filmen voor Glitterbox, samen met twee andere videograven (maik en Marco) en fotograaf Jack Kimber. Wat deze locatie zo speciaal maakte, was dat we backstage direct aan de slag konden met ons geschoten materiaal, zodat we bijna live de hoogtepunten van de avond op internet konden delen. Het gaf het publiek de kans om de beste momenten van de nacht bijna in realtime te ervaren, en dat is waar ADE om draait – de directe verbinding met muziekliefhebbers wereldwijd.

HEMKADE ADE 2023

Glitterbox

Step into the world of Glitterbox, where the beats make your heart dance and the memories last forever.
Glitterbox is een evenement dat altijd iets extra’s biedt, en deze avond was geen uitzondering. Wat dit evenement zo bijzonder maakt voor hun publiek is de aanwezigheid van spectaculaire dansers. Deze getalenteerde artiesten reizen de hele wereld over om elk Glitterbox-feest tot een dansspektakel te maken. Ze voegen een extra dimensie toe aan de muziek en creĆ«ren een onvergetelijke sfeer die de bezoekers keer op keer betovert.
De avond begon om 23:00 uur en duurde tot 06:00 uur, en na een paar avonturen met de taxi kwamen we eindelijk bij ons hotel aan. Na een welverdiende paar uurtjes slaap, stonden we om 12:00 uur op om het centrum van Amsterdam in te trekken om opnamen te maken voor een aftermovie van Defected. De dag ging naadloos over in de avond, toen we onze weg vonden naar de Hemkade in Zaandam. Daar werden we begroet door een indrukwekkende lichtshow en een geweldige sfeer. Met artiesten als Hannah Wants, die haar nieuwe track presenteerde, en Low Steppa als afsluiter, was de energie op deze locatie ongeƫvenaard.

Defected

@

Hemkade48

Wat Low Steppa betreft, ik kan niet anders dan bewondering hebben voor zijn tomeloze energie. Dit was mijn tweede keer dat ik hem mocht filmen op het podium, en hij stelde niet teleur. Zijn prestatie was van wereldklasse en was de perfecte afsluiter van de avond.

Toen de klok middernacht sloeg, was het feest voorbij, maar onze avonturen nog niet. Terug in onze hotelkamer, hebben we de laatste beelden gemonteerd, en terwijl de zon opkwam, konden we terugkijken op een geweldig weekend. We hadden weinig slaap, maar de energie en ervaringen maakten het meer dan goed. ADE was opnieuw een onvergetelijk evenement, en ik kijk nu al uit naar volgend jaar. Tot dan!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *