Mariska van Gastel

samenwerking met Hoef en haag actief

Mariska van Gastel
Mariska van Gastel

Filmpraktijken en Hoef en Haag Actief bundelen krachten.

Met grote trots kondigen wij aan dat Filmpraktijken en Hoef en Haag Actief een krachtige samenwerking zijn aangegaan. Deze mijlpaal wordt gemarkeerd door het ondertekenen van een samenwerkings contract door Mariska van Gastel, de oprichter van Hoef en Haag Actief. Als medebewoner van Hoef en Haag en bewonderaar van Mariska’s doorzettingsvermogen en toewijding, is het voor mij een eer om deel uit te maken van dit avontuur.

Filmpraktijken

Filmpraktijken nog relatief nieuw bedrijf


Amper 2 jaar oud heeft Filmpraktijken toch al een indrukwekkende ervaring opgebouwd in het filmen van grote evenementen zoals festivals in Londen, ADE in Amsterdam en Extrema Outdoor in België, evenals bij meerdere bruiloften en zakelijke video’s voor bedrijven. Deze ervaring stelt ons in staat om unieke, boeiende verhalen te vertellen door middel van onze video’s.

Hoef en Haag Actief

Opgericht door Mariska van Gastel, is werkelijk een schitterend voorbeeld van ondernemerschap met een hart voor de gemeenschap. Binnen slechts vijf jaar heeft Mariska, met haar ongeëvenaarde toewijding en visionaire leiderschap, Hoef en Haag Actief getransformeerd van een ambitieuze droom tot een bloeiende realiteit. Haar bedrijf biedt een uitgebreid en inclusief sportprogramma dat alle leeftijdsgroepen omarmt en samenbrengt, wat aantoont hoe sport en welzijn mensen kunnen verenigen.

Voor de jongste leden van onze gemeenschap heeft Hoef en Haag Actief boeiende activiteiten zoals ‘Muziek op Schoot’, ‘Peuterdans’, ‘Streetdance’, ‘Peuter- en kleutergym’ en ‘Peuter- en kleutervoetbal’. Deze programma’s zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 5 jaar en stimuleren niet alleen fysieke activiteit, maar ook sociale interactie en creatieve expressie.

Voor kinderen van 6 tot 9 jaar biedt Hoef en Haag Actief even dynamische opties. ‘HIIT for Kids’, ‘Kinderyoga’ en ‘Streetdance’ zijn slechts enkele van de activiteiten die zowel de fysieke als mentale gezondheid van kinderen bevorderen, hen helpen om gezonde levensgewoonten te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen op te bouwen.

Mariska van Gastel en Peter Kammerer

Voor volwassenen is het aanbod al even gevarieerd en inclusief. Met activiteiten als ‘Bootcamp’, ‘Zumba’, ‘Yoga’, ‘Yoga voor zwangeren’ en ‘Bootcamp Yoga’, biedt Hoef en Haag Actief volwassenen de mogelijkheid om aan hun gezondheid en welzijn te werken, terwijl ze deel uitmaken van een ondersteunende gemeenschap. De ‘gemberpacking’ sessies zijn een uniek aanbod dat zowel ontspanning als gezondheidsvoordelen biedt.

Deze breed scala aan activiteiten getuigt van Mariska’s visie om een ruimte te creëren waar elk lid van de gemeenschap, ongeacht leeftijd of interesse, een activiteit kan vinden die bij hen past. Haar vermogen om een dergelijke diverse en inclusieve omgeving te creëren in Hoef en Haag, een gemeenschap die nog maar net haar vorm begint te vinden, is niets minder dan bewonderenswaardig. Als recente medebewoner van dit dorp, ben ik persoonlijk getuige geweest van haar inzet en impact.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *