Ibiza 2024

Ibiza 2024

Als videograaf van mijn eigen bedrijf filmpraktijken kan ik niet anders dan enthousiast zijn voor mijn aankomende reis naar Ibiza. Ik ben dankbaar voor de ervaring en de toegang die Defected en Glitterbox mij al twee jaar bieden tot hun fantastische feesten. Het zijn deze kansen die mijn passie voor het vastleggen van evenementen hebben aangewakkerd en mijn vaardigheden als filmmaker hebben verfijnd.

ADE 2023 Hemkade

En nu sta ik op het punt om mijn lens te richten op twee van de meest iconische clubs op het eiland.

Mijn eerste halte is HI, de plek waar Glitterbox zijn thuis heeft. Hier komen geschiedenis en hedendaagse beats samen, en ik kan niet wachten om dit bijzondere moment vast te leggen. Ushuaïa staat ook op mijn lijstje!

Ushuaïa is geen gewone club; het is een instituut, een icoon van de elektronische muziekscene. Bekend om zijn spectaculaire openluchtlocatie en baanbrekende line-ups.

Logo van filmpraktijken
filmen op glitterbox in ADE Amsterdam

Dus hier sta ik, klaar om de zomer te omarmen, klaar om mijn passie te volgen en klaar om te zien waar deze reis me naartoe zal brengen. Ik kijk uit naar de feesten die voor me liggen, naar de ervaringen die ik zal opdoen en naar de herinneringen die ik zal koesteren. Het wordt een reis om nooit te vergeten, en ik kan niet wachten om het allemaal vast te leggen op film.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *