mijn missie!

Filmpraktijken word een begrip

Mijn missie is om hoogwaardige videocontent te produceren die mijn klanten helpt hun verhaal te vertellen en hun doelen te bereiken. Ik ben een groot voorstander van de kracht van video als een effectief communicatiemiddel en ik wil mijn klanten helpen om deze kracht volledig te benutten. Of het nu gaat om pakkende video’s voor social media of emotionele bruiloft video’s, ik ben vastberaden om content te creëren die boeiend, informatief en hartverwarmend is.

trouwfoto filmpraktijken
Mijn doel

Duurzame relatie

Ik hecht veel waarde aan duurzame samenwerkingen met mijn klanten. Voor mij draait het niet alleen om het afleveren van een video, maar ook om het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Graag wil ik mijn klanten leren kennen, hun unieke verhalen begrijpen en samenwerken om video’s te creëren die hun visie weerspiegelen en hun publiek raken.

Ik ben oprecht trots op de waardevolle banden die ik met mijn klanten opbouw. Elke video is een kans om iets bijzonders te creëren en een blijvende impact te maken. Samen maken we video’s die de kracht van emoties en verhalen vertellen, waardoor herinneringen worden vastgelegd en mensen worden geïnspireerd. Laten we samen mooie en betekenisvolle videocontent maken die een verschil maakt!

TESTIMONIALS

Ik ben blij om samen te werken en mijn creatieve visie te delen met internationale partners.

Met trots kan ik zeggen dat ik ervaring heb opgedaan met het filmen van festivals in het buitenland, waardoor ik een unieke kijk heb op het vastleggen van bijzondere momenten en sfeer. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het creëren van boeiende bedrijfsvideo’s en hartverwarmende bruiloftfilms.

Rene Nijsten

“Top onderneming, top ondernemer…gedrevenheid, passie & creativiteit zijn de sleutelwoorden bij Peter en dus filmpraktijken

Rene nijsten
MN adviseurs & accountants

Filmpraktijken maakte voor onze online petitie een uitmuntende videoclip van 30 seconden. Resultaat is super omdat Filmpraktijken actief en creatief meedacht. Binnen een dag de eerste versie. Na de Nederlandse voice over ook nog eentje in het Engels

Erwin van den brink
CEO of comapgny
Erwin van den Brink

Filmpraktijken heeft een bedrijfsvideo gemaakt op onze vestiging in Utrecht. In deze video is het proces van de granulaatwasser in beeld gebracht.

Tijdens het filmen is er rekening gehouden met de veiligheidseisen van ons bedrijf en werd er gelet op de weersomstandigheden Filmpraktijken is flexibel en bereidt de werkzaamheden prima voor.

Door de juiste interview techniek, komt het verhaal van de spreker in de video niet over als een interview. Daarnaast vonden wij het prettig dat er ruimte was voor overleg en dat onze feedback goed werd opgepakt.

Wij kijkenterug op een prettige samenwerking met Filmpraktijken en zijn blij met het eindresultaat.

Theo Pouw
CEO of comapgny
Theo Pouw Groep

WILT U MEER WETEN? IK KIJK ERNAAR UIT OM VAN U TE HOREN.

U kunt me bereiken op

06-48375274