Video marketing

voor social media.

Met een video marketing abonnement bij Filmpraktijken krijg je toegang tot hoogwaardige social media content die ervoor zorgt dat jouw merk of bedrijf professioneel en aantrekkelijk overkomt bij je doelgroep, terwijl jij je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf

video marketing
Social media marketing: onmisbaar voor elk bedrijf

Filmpraktijken biedt video marketing voor social media aan voor bedrijven die willen werken aan het uitbreiden en laten groeien van hun merknaam. Door een social media abonnement af te sluiten bij Filmpraktijken, kunt u het bereik van uw bedrijf vergroten door regelmatig updates te plaatsen op social media. Hierdoor kunt u zich presenteren aan een groter publiek en nieuwe klanten aantrekken.

De video marketing diensten van Filmpraktijken helpen daarbij om ervoor te zorgen dat uw posts beter worden gezien door gerichte advertenties en het optimaliseren van de inhoud voor uw social media platforms. Daarnaast kan een abonnement bij Filmpraktijken ook bijdragen aan het versterken van het merk van uw bedrijf door consistent en professioneel te communiceren op social media. Hierdoor kan uw bedrijf een positief imago opbouwen en de loyaliteit van uw klanten versterken. Bovendien kunnen de diensten van Filmpraktijken helpen bij het creëren van een sterke merkidentiteit door het maken van audiovisuele diensten voor uw bedrijf.

Voor slechts 495 euro per maand biedt Filmpraktijken een uitgebreid pakket aan professionele diensten voor social media. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van hun strategiebepaling voor het komende kwartaal om ervoor te zorgen dat uw social media activiteiten gericht zijn op het behalen van uw doelen.

Daarnaast biedt het pakket ook 2 opnamedagen per jaar met een professionele cameraman en de mogelijkheid voor drone opnames. Zo kunt u prachtige beelden laten maken voor uw social media campagnes.

Verder krijgt u ook 2 video’s per maand voor social media, wat betekent dat u elke maand nieuwe en professioneel gemaakte video’s kunt delen op uw social media platforms. Bovendien krijgt u 2 feedback rondes per video, zodat u ervoor kunt zorgen dat de video’s aansluiten bij uw doelgroep en uw boodschap duidelijk overkomt.

Daarnaast is het ook handig dat Filmpraktijken alle muziekrechten heeft afgekocht voor social media gebruik. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele copyrightproblemen als u de video’s op social media deelt.

Tot slot worden alle video’s ook in meerdere formaten geleverd, zodat u ze op elk platform kunt delen.

Prijzen

Videomarketing voor social media: meer klanten, meer omzet

Compleet
€ 495,- p.m.

 • Strategiebepaling voor het komende kwartaal
 • 2 opnamedagen per jaar incl cameraman en drone opnames.
 • 1 video voor social media per maand
 • Alle muziek rechten afgekocht voor social media gebruik
 • Elke video in 2 formaten geleverd

Excellent
€ 1100 p.m.

 • Strategiebepaling voor het komende kwartaal
 • 4 opnamedagen per jaar incl cameraman en drone opnames.
 • 2 video’s voor social media per maand
 • Alle muziek rechten afgekocht voor social media gebruik
 • Elke video in 2 formaten geleverd
 • Elke video met ondertiteling in het Nederlands en Engels
 • incl. professionele voice-over
 • Alles in back-up bij Filmpraktijken

voice over voor videomarketing

Gert-jan is een professionele voice-over artiest, met jarenlange ervaring en uitgebreide vaardigheden. Hij wordt vaak ingehuurd door Run Productions voor de stem-over in hun video-producties. Zijn krachtige en aansprekende stem leent zich perfect voor een scala aan projecten, van commercials tot corporate videos en nog veel meer.