ELKE BRUILOFT IS UNIEK.

Jullie bruiloft is een van de meest memorabele momenten in jullie leven en het is belangrijk om deze bijzondere dag vast te leggen.

LAAT DE HERINNERINGEN VAN jullie BRUILOFT TOT LEVEN KOMEN.

Met mijn ervaring in de branche, weet ik precies hoe ik jullie dag perfect vast kan leggen. Ik heb een scherp oog voor detail en ben altijd op zoek naar de meest intieme en emotionele momenten om vast te leggen. Van de voorbereidingen tot het moment dat de lichten uitgaan op de dansvloer – ik zal er zijn om elk moment vast te leggen.

Ik begrijp dat elke bruiloft uniek is en daarom werk ik nauw samen met jullie om jullie visie en wensen te begrijpen. Of jullie nu een traditionele bruiloft willen of een modernere benadering, ik zal jullie dag vastleggen op een manier die perfect past bij jullie stijl en persoonlijkheid.

EEN BRUILOFTSFILM IS MEER DAN ALLEEN BEELDEN VAN DE DAG.

Het is een manier om de emoties, herinneringen en bruiloft van jullie mooiste dag voor altijd vast te leggen. 

Ik werk discreet en professioneel. Jullie kunnen ontspannen en genieten van jullie dag terwijl ik alle momenten vastleg die jullie willen herbeleven.

Klik hieronder om de film van Pieter en Merinde te zien.

Peter heeft onze bruiloft samen met een collega prachtig vastgelegd en samengevoegd tot een mooie unieke trouwfilm die helemaal bij ons past. Behalve het resultaat was de samenwerking top. Peter heeft een luisterend oor en stelt zich bescheiden op. Bedankt voor het compleet maken van onze dag Peter!

Pieter en Merinde

Jullie Perfecte Bruiloft Video

3 Stappen naar Tijdloze Herinneringen

stap 1
Jullie Verhaal Vastleggen

In deze eerste stap ontmoeten we elkaar om jullie verhaal te leren kennen. ik wil graag alles horen over jullie liefdesverhaal, de bijzondere details van jullie relatie en de belangrijkste momenten die jullie op jullie trouwdag willen vastleggen. We bespreken ook jullie wensen, stijl en voorkeuren, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen maken voor de perfecte trouwvideo.

stap 2
De Grote Dag Filmen

Op jullie bruiloftsdag zijn we discreet aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen zonder de sfeer te verstoren. We gebruiken professionele apparatuur om de ceremonie, de geloften, de receptie, de speeches en alle andere emotionele en vreugdevolle momenten met precisie vast te leggen. We zorgen ervoor dat we geen enkel detail missen en alle liefde en opwinding van jullie speciale dag vastleggen.

stap 3
Het Magische Eindresultaat

Na jullie bruiloft begin ik met de post-productie. ik selecteer zorgvuldig de mooiste beelden en geluiden en voeg muziek, effecten en eventuele speciale verzoeken toe. Het resultaat is een prachtige, op maat gemaakte trouwvideo die jullie verhaal vertelt en jullie terugbrengt naar de onvergetelijke momenten van jullie huwelijksdag. ik presenteer de voltooide video met liefde en trots, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren en delen met jullie dierbaren.

Write a short headline

Basis

€ 1250,-

Een kennismakingsgesprek
6 uur videografie
Hoge resolutie 4K kwaliteit beelden
4-5 minuten cinematische trouwfilm
Professioneel geluid en kleurbewerking
Online oplevering via persoonlijke link

standaard

€ 1999,-

Een kennismakingsgesprek
8 uur videografie
2de Videograaf
Hoge resolutie 4K kwaliteit beelden
4-5 minuten cinematische trouwfilm
Professioneel geluid en kleurbewerking
Drone beelden (indien mogelijk)
Geen reiskosten binnen NL
Online oplevering via persoonlijke link

premium

€ 2500,-

Een kennismakingsgesprek
10 uur videografie
2de Videograaf
Hoge resolutie 4K kwaliteit beelden
5-6 minuten cinematische wedding film
Professioneel geluid en kleurbewerking
Drone beelden (indien mogelijk)
Gehele ceremonie opgenomen
Ruw beeldmateriaal meegeleverd
Geen reiskosten binnen NL
Persoonlijke box met usb bij oplevering

Extra opties:

Onbewerkte beelden op USB: €300,-
Langer filmen per uur: €75,-
Extra videograaf: 500,-
Geloftes apart ge-edit: €200,-
Reiskosten tot 35 km inbegrepen (daarna 0,30 cent per km)

Vang De Magie Van Uw Trouwdag: Bespreek Het Tijdens Een Vrijblijvend Gesprek

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? U kunt mij bereiken op 06-48375274 of uw e-mail achterlaten, en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.